Новата социална мрежа за отстъпки и промоции-Infinitum Club


Infinitum Club е първата по рода си бизнес и клиентски ориентирана, търговска и партньорска. социална мрежа, в която всички имат взаймни ползи.
На бизнеса Infinitum Club предлага все повече осъзнати и лоялни клиенти!
А, на клиентите предлага Отстъпки и Промоции, които всички съблазняват.
Днес всичко е Смарт от хладилника и колата до телефона, и самия ни живот.
Бизнесът също трябва да е смарт!
Infinitum Club прави бизнеса СМАРТ, по-атрактивен и популярен за вашите клиенти.
Информация за нас – https://infinitum.bg/info/za-nas

Infinitum Club е новата смарт алтернатива за дигитализиране на вашия бизнес. Платформата дава достъп за момента до над 40 000 клиента, както и канал за директното им информиране за вашите събития и промоции, чрез таргетирани пуш съобщения директно на смартфоните им.
Infinitum Club свързва потребителите с бизнеса, като спестява време и пари.

Ползите от партньорството ви с Infinitum Club за вас са:

  • НАРАСТВАНЕ на Оборота и Печалбата (чрез платформата от портален сайт и безплатните мобилни приложения Infinitum Club, в които ви представяме по най-атрактивния начин. Ние правим бизнеса Ви все по-разпознаваем и го утвърждаваме сред клиентите, които водим директно до вашите търговски обекти на базата на последните технологии).
  • НАРАСТВАНЕ обема на новите Клиенти (Infinitum Club Ви предоставя достъп до клиентите на всички свои търговски Партньори, които нарастват с всеки изминал ден и стават все повече и повече).
  • УТВЪРЖДАВАНЕ на Лоялни клиенти (чрез Infinitum Club имате възможност да създадете своя собствена смарт лоялна програма, с помощта, на която да задържите клиентите си и да ги превърнете в лоялни).
  • ПО-ЧЕСТИ ПОСЕЩЕНИЯ на клиентите в търговския обект (предлаганите от Вас отстъпки и промоции – стимулират клиентите и посещенията в обектите ви стават по-чести).
  • ПО-ДОБРО опознаване на клиентите и създаване на дълготрайни взаимоотношения (клиентите са стимулирани да посещават редовно обектите Ви и използват услугите Ви).
  • ПОДОБРЯВАНЕ на познаваемостта на продуктите (при редовното посещение на обектите ви, клиентите се запознават на място с предлаганите от вас продукти, което понижава разходите за промотиране и рекламата им).
  • НАМАЛЯВА нуждата от ценови промоции (при редовна посещаемост на обекта Ви и възможностите за промотиране на продукти, услуги и happy hour драстично се понижава нуждата от допълнителни промоции в сайтове, печатна и друг вид реклама).
  • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРО ПОЗИЦИОНИРАНЕ В GOOGLE!!! Ставайки партньор на Infinitum Club вие получавате изключително добро презентиране на бизнеса си по чудесен начин и уникално позициониране на първа страница в търсачката Google.com!

В края на миналата година приложението на Infinitum Club беше отличено с наградите на:

  1. Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация за „Най-добро иновативно СМАРТ приложение в Туризма“ 2018 г.
  2. Smartourism – Годишна награда в категория „Мобилно приложение“ 2018 г.

Infinitum Club е първата платформа, която гарантира достъп до съвременните дигитални хора и е решение за развитието на вашия бизнес.

Повече ТУК

Оставаме на разположение за всякакви въпроси и ще се радваме във ваше лице да намерим партньорите, с които си заслужава да партнираме.

Пламен Цветанов

0877087000
Управител
Infinitum Club

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *