АУТОМОТОР

automotor

„АУТОМОТОР” – ЕООД е дружество регистрирано по Търговския закон през 1991 г . с предмет на дейност сервиз и ремонт на автомобили,международен транспорт ,обучение на водачи на МПС, консултантска дейност в транспорта и др.
В момента предприятието е разположено на площ от 14 дка в района на кв. Горубляне , р-н Младост.
От създаването си „АУТОМОТОР” –ЕООД променя частично предмета си на дейност ,като понастоящем приоритетни са търговията с автомобили втора употреба , внесени от Европейския съюз, развито автосервизно обслужване и ремонтна дейност, авторепаратура и учебна дейност насочена към подготовка на водачи на МПС и управители на транспортни фирми за професионална компетентност в автомобилния транспорт, курсове за подготовка на водачи на МПС и Консултанти по превоза на опасни товари съгласно Конвенция ADR, Консултантска дейност в транспорта и др.
В сервизите на „АУТОМОТОР” –ЕООД за първи път през 2011 г се въвежда сертифициране на употребявани автомобили в сътрудничество с „Аутоексперт –интернешънъл” , както и застраховане на силови агрегати на автомобилите излезли от гаранционното обслужване на официалните вносители.
В учебните кабинети на „АУТОМОТОР” – ЕООД се подготвят също така и много специалисти в автотранспорта като , автомонтьори , механици, кранисти ,мотокаристи , техници на климатични инсталации и др.
Фирма „ АУТОМОТОР” – ЕООД взема активно участие в стопанското развитие на р-н Младост чрез дарителски кампании , съдействие на общинската администрация и пряко участие в подобряването на селищната среда в района.
Дружеството се управлява от инж. Емил Германов, който понастоящем е и председател на браншова организация „Съюз на автосервизите-София” (САС).

Услуги от „АУТОМОТОР“ ЕООД

-основни ремонти и сервиз на леки автомобили;
-автоборса за употребявани автомобили;
-монтаж и ремонт на тахографи;
-автомивка, цялостно вътрешно и външно почистване;
-професионална компетентност
-квалификация на водачи на МПС
-курсове за обучение на консултанти по превоз на опасни товари ADR
-обучение на ръководители на транспортна дейност

КОНТАКТИ АУТОМОТОР

 „Цар Борис III“ 270

Телефон: 0887 80 11 50

Факс: 02 973 62 69

Email: e_germanov@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *